Visszatérési szabályzat

Visszavételi Feltételek

1. Általános feltételek: Ha Ön a A Wok Haza-tól vásárol terméket, joga van a terméket a kézbesítéstől számított 14 napon belül visszaküldeni, ha az nem felel meg az Ön elvárásainak, vagy hibás. A terméknek használatlanul, eredeti csomagolásban és ugyanolyan állapotban kell lennie, mint ahogyan átvette.

2. Elállási jog: A A Wok Haza vásárlójaként Önnek 14 napos törvényes elállási joga van. Az elállási időszak azon a napon kezdődik, amikor Ön a terméket átveszi. Ha élni kíván az elállási jogával, kérjük, tájékoztasson minket e-mailben a info@wok-group.com címen, egyértelműen kifejezve a vásárlás elállására vonatkozó döntését.

3. Visszaküldési eljárás: A termék visszaküldéséhez kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a info@wok-group.com címen a visszaküldési címért és az utasításokért. A visszaküldés szállítási költségei a vásárlót terhelik, kivéve, ha a termék hibás, vagy ha a szállítás során hibát követtünk el.

4. Visszatérítés: A visszatérítést akkor adjuk ki, ha megkaptuk a visszaküldött terméket és megvizsgáltuk azt. A visszatérítés tartalmazza a termék árát és a vásárláskor kifizetett szállítási költséget, de nem tartalmazza a visszaküldés költségét. A visszatérítést a visszaküldött termék beérkezésétől számított 14 napon belül teljesítjük, a vásárláskor használt fizetési móddal megegyezően.

5. A csere joga: Ha egy terméket egy másikra kíván cserélni, ugyanazt az eljárást kell követnie, mint a visszaküldés esetén. Üzenetében jelezze, hogy cseréről van szó, és adja meg, hogy melyik terméket szeretné helyette.

6. Reklamáció: Ha a termék hibás, vagy nem felel meg a weboldalon található leírásnak, joga van reklamálni a termékre. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a info@wok-group.com címen, hogy reklamációt kezdeményezzen. Elismert reklamáció esetén a A Wok Haza viseli az összes költséget, beleértve a visszaküldést is.

7. Kapcsolatfelvétel: Ha bármilyen kérdése van a visszaküldéssel, lemondással, cserével vagy reklamációval kapcsolatban, kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a info@wok-group.com e-mail címen vagy telefonon a +337 56 86 86 32 32 94-es számon.