Adatvédelmi irányelvek

KONFIDENTIÁLIS NYILATKOZAT


—-

1. CIKK – Begyűjtött személyes adatok

Amikor Ön vásárol nálunk, a vásárlási és eladási folyamat részeként összegyűjtjük az Ön által megadott személyes adatokat, mint például a nevét, címét és e-mail címét.

Amikor böngészik az üzletünkben, automatikusan megkapjuk a számítógépének IP-címét is, amely lehetővé teszi számunkra, hogy további részleteket tudjunk meg az Ön által használt böngészőről és operációs rendszerről.

Email marketing (ha alkalmazható): Az Ön engedélyével e-maileket küldhetünk Önnek üzletünkről, új termékekről és egyéb frissítésekről.


2. CIKK – BELEegyezés

Hogyan kapja meg a beleegyezésemet?

Amikor megadja nekünk személyes adatait egy tranzakció befejezéséhez, hitelkártyájának ellenőrzéséhez, megrendelés leadásához, szállítás ütemezéséhez vagy egy vásárlás visszaküldéséhez, feltételezzük, hogy Ön hozzájárul ahhoz, hogy adatait kizárólag erre a célra gyűjtsük és használjuk fel.

Ha bármilyen más okból, például marketingcélokból kérjük, hogy adja meg személyes adatait, akkor vagy közvetlenül kérjük kifejezett hozzájárulását, vagy lehetőséget adunk Önnek a lemondásra.


Hogyan vonhatom vissza a hozzájárulásomat?

Ha a hozzájárulás megadása után meggondolja magát, és nem járul hozzá, hogy kapcsolatba lépjünk Önnel, gyűjtsük az adatait, vagy nyilvánosságra hozzuk azokat, akkor a info@wok-group.com

3. CIKK – KÖZZÉTÉTEL
Az Ön személyes adatait nyilvánosságra hozhatjuk, ha erre törvény kötelez minket, vagy ha Ön megszegi az Általános Szerződési Feltételeinket.


4. CIKK – Cloudway

Shopunk a Cloudway. weboldalon található. Ők biztosítják számunkra az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy eladjuk Önnek szolgáltatásainkat és termékeinket.

Az Ön adatait a Cloudway adattároló rendszerében és adatbázisaiban, valamint a Cloudway általános alkalmazásában tároljuk. Az Ön adatait egy biztonságos, tűzfallal védett szerveren tároljuk.


Fizetés:

Ha közvetlen fizetési átjárón keresztül vásárol, ebben az esetben a Cloudway tárolja a hitelkártya adatait. Ezeket az információkat a Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS) szabványnak megfelelően titkosítják. Az Ön vásárlási tranzakciós adatait addig őrizzük meg, amíg a megrendelésének teljesítéséhez szükséges. A megrendelés véglegesítése után a vásárlási tranzakció adatai törlődnek.

Minden közvetlen fizetési átjáró megfelel a PCI-DSS szabványnak, amelyet a PCI Biztonsági Szabványok Tanácsa irányít, amely olyan vállalatok közös erőfeszítése, mint a Visa, a MasterCard, az American Express és a Discover.

A PCI-DSS követelményei biztosítják a bankkártyaadatok biztonságos feldolgozását üzletünk és szolgáltatói által.

További információkért kérjük, tekintse meg a Cloudway szolgáltatási feltételeit itt vagy az adatvédelmi szabályzatot itt.
5. SZERZŐDÉS – HARMADIK FELEK által nyújtott szolgáltatások


Az általunk igénybe vett harmadik fél szolgáltatók általában csak olyan mértékben gyűjtik, használják és teszik közzé az Ön adatait, amennyire az az általuk számunkra nyújtott szolgáltatások teljesítéséhez szükséges.

Mindenesetre egyes harmadik fél szolgáltatók, például fizetési átjárók és egyéb fizetési tranzakciókat feldolgozó cégek saját adatvédelmi irányelvekkel rendelkeznek az Ön vásárlási tranzakciói során általunk átadandó adatokra vonatkozóan.

Az említett szolgáltatókkal kapcsolatban javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el adatvédelmi irányelveiket, hogy megértse, hogyan kezelik az Ön személyes adatait.

Ne feledje, hogy egyes szolgáltatók székhelye vagy létesítményei az Ön vagy a mi joghatóságunktól eltérő országban lehetnek. Ha tehát úgy dönt, hogy olyan tranzakciót hajt végre, amelyhez egy harmadik fél szolgáltató szolgáltatásaira van szükség, akkor az Ön adataira annak a joghatóságnak a törvényei vonatkozhatnak, ahol az adott szolgáltató található, vagy ahol a szolgáltató létesítményei találhatók.

Például, ha Ön Kanadában tartózkodik, és a tranzakciót egy, az Egyesült Államokban található fizetési átjárón keresztül dolgozzák fel, a tranzakció lebonyolításához használt adatait az Egyesült Államok törvényei, köztük a Patriot Act alapján nyilvánosságra lehet hozni.

Amint Ön elhagyja üzletünk oldalát, vagy átirányítjuk egy harmadik fél weboldalára vagy alkalmazásába, Önre már nem vonatkozik a jelen Adatvédelmi szabályzat vagy weboldalunk Általános Szerződési Feltételei.


Linkek

A weboldalunkon található bizonyos linkekre kattintva elhagyhatja weboldalunkat. Nem vállalunk felelősséget ezen egyéb oldalak adatvédelmi gyakorlatáért, és javasoljuk, hogy figyelmesen olvassa el az adatvédelmi irányelveket.
6. FÜGGELÉK – BIZTONSÁG

A személyes adatainak védelme érdekében ésszerű óvintézkedéseket teszünk és követjük az iparág legjobb gyakorlatait annak érdekében, hogy biztosítsuk, hogy az adatok ne vesszenek el, ne kerüljenek jogosulatlanul felhasználásra, ne férjenek hozzá, ne kerüljenek nyilvánosságra, ne legyenek megváltoztatva vagy nem megfelelően megsemmisítve.

Ha megadja nekünk hitelkártyaadatait, azokat SSL biztonsági protokoll használatával titkosítjuk és AES-256 titkosítással tároljuk. Bár az interneten keresztüli átvitel vagy az elektronikus tárolás egyetlen módszere sem 100%-ig biztonságos, mi követjük a PCI-DSS követelményeit, és további általánosan elfogadott iparági szabványokat alkalmazunk.
COOKIE
Itt van az általunk használt sütik listája. Azért soroltuk fel őket itt, hogy Ön eldönthesse, engedélyezi-e őket vagy sem.

_session_id, egy egyedi munkamenet-azonosító, lehetővé teszi a Cloudway számára, hogy információkat tároljon a munkamenetről (referrer, céloldal stb.).
_session_id, egy egyedi munkamenet-azonosító, lehetővé teszi a Cloudway számára, hogy információkat tároljon a munkamenetről (referrer, céloldal stb.).


_Cloudway_visit, nincs adatmegőrzés, az utolsó látogatás óta 30 percig fennáll. Weboldalunk szolgáltatójának belső statisztikai nyomkövető rendszere használja a látogatások számának rögzítésére.

_Cloudway_uniq, nincs adatmegőrzés, a következő nap éjfélkor jár le (a látogató tartózkodási helyétől függően). Kiszámítja az üzlet látogatásainak számát egyedi vásárlónként.

kosár, egyedi azonosító, 2 hétig megmarad, tárolja a kosárra vonatkozó információkat.


_secure_session_id, egyedi munkamenet-azonosító

storefront_digest, egyedi azonosító, nem definiált, ha a boltnak van jelszava, ez alapján tudjuk, hogy az aktuális látogatónak van-e hozzáférése.
7. SZAKASZ – A BELEegyezés kora

Az oldal használatával Ön kijelenti, hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban legalább nagykorú, és hogy beleegyezését adta ahhoz, hogy az Ön kiskorú eltartottjai használhassák ezt a weboldalt.


8. cikk – AZ ADATVÉDELMI POLITIKA VÁLTOZÁSAI

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk ezt az adatvédelmi szabályzatot, ezért kérjük, gyakran látogasson vissza. A módosítások és pontosítások a honlapon való közzétételt követően azonnal hatályba lépnek. Ha változtatunk a jelen szabályzat tartalmán, itt értesítjük Önt a frissítésről, hogy tudja, milyen adatokat gyűjtünk, hogyan használjuk fel azokat, és milyen körülmények között adjuk ki azokat, ha van ilyen.

Ha üzletünket felvásárolja egy másik vállalat vagy összeolvad egy másik vállalattal, az Ön adatai átkerülhetnek az új tulajdonosokhoz, hogy továbbra is el tudjuk adni Önnek a termékeket.


KÉRDÉSEK ÉS KOORDINÁCIÓK

Ha szeretnéd: Hozzáférés, helyesbítés, módosítás vagy törlés az Önről tárolt személyes adatokhoz, panasz benyújtása, vagy ha egyszerűen csak további információra van szüksége, forduljon adatvédelmi tisztviselőnkhöz a info@wok-group.com címen.