Jogi információk


Ezt az oldalt a : LESGA

Cím : 61 RUE DE LYON 75012 PARIS
Siret : 94900429500018
Telefonszám : +337 56 86 32 94

Tilos az oldal egészét vagy egy részét és/vagy az URL OLDALON található információkat a tulajdonos beleegyezése nélkül másolni, jogi és pénzügyi szankciók terhe mellett.

Még ha különös figyelmet fordítunk is az oldal elkészítésére, megírására és kialakítására, előfordulhat, hogy hibák vannak benne, vagy a frissítések nem történnek időben, amiért elnézést kérünk.
Az oldal kiadója és létrehozója nem tehető felelőssé ezekért a mulasztásokért.

Az adatvédelmi törvénynek megfelelően ezen az oldalon információkat és sütiket tárolunk. A felhasználóknak azonban teljes körű hozzáférési, helyesbítési és törlési joguk van az URL SITE adatbázisaiból. Kérésük benyújtásához mindössze annyit kell tenniük, hogy közvetlenül velünk lépnek kapcsolatba e-mailben.

ÁLTALÁNOS ELADÁSI ÉS HASZNÁLATI FELTÉTELEK

—-

ÜGYFÉL
Ezt a weboldalt a a-wok-haza üzemelteti.Ezen az oldalon a „mi”, „minket” és „miénk” kifejezések a a-wok-haza.hu kifejezésre utalnak. a-wok-haza.hua jelen weboldalt, beleértve az összes információt, eszközt és szolgáltatást, a felhasználó számára nyújtja, amennyiben Ön elfogadja az itt meghatározott feltételeket, irányelveket és közleményeket.

Az oldal meglátogatásával és/vagy bármely termékünk megvásárlásával Ön részt vesz a „Szolgáltatásunkban”, és elfogadja, hogy az alábbi feltételek („Általános Szerződési Feltételek”, „Általános Szerződési Feltételek”), beleértve az itt hivatkozott és/vagy hiperlinkkel hivatkozott további feltételeket és irányelveket. A jelen Általános Szerződési Feltételek az oldal minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve, de nem kizárólagosan, azokat a felhasználókat, akik az oldalon böngésznek, eladók, vásárlók, kereskedők és/vagy tartalomszolgáltatók.

Kérjük, hogy a weboldalunkhoz való hozzáférés vagy annak használata előtt figyelmesen olvassa el a jelen Általános Szerződési Feltételeket. Az oldal bármely részének elérésével vagy használatával Ön elfogadja, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek kötelező érvényűek. Ha Ön nem ért egyet a jelen megállapodás valamennyi feltételével, akkor nem léphet be a weboldalra, és nem veheti igénybe az ott kínált szolgáltatásokat. Amennyiben a jelen Értékesítési és felhasználási feltételek ajánlatnak minősülnek, az elfogadás kifejezetten a jelen Értékesítési és felhasználási feltételekre korlátozódik.

Minden új funkcióra és eszközre, amely a jövőben hozzáadódik ehhez az üzlethez, szintén a jelen értékesítési és felhasználási feltételek vonatkoznak. Az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb változatát bármikor megtekintheti ezen az oldalon. Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen értékesítési és használati feltételek bármely részét frissítsük, módosítsuk vagy helyettesítsük a weboldalunkon történő frissítések és/vagy módosítások közzétételével. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a változások miatt. A weboldal további használata vagy a weboldalhoz való hozzáférés a módosítások közzétételét követően a módosítások elfogadásának minősül.

Shopunkat a Shopify Inc. üzemelteti. Ők biztosítják számunkra az e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy eladjuk termékeinket és szolgáltatásainkat Önnek.


1. CIKK – AZ ONLINE BOLT HASZNÁLATI FELTÉTELEI

Az értékesítési és használati feltételek elfogadásával Ön kijelenti, hogy a lakóhelye szerinti országban, államban vagy tartományban elérte a nagykorúságot, és hogy beleegyezését adta ahhoz, hogy az Ön gondozásában lévő kiskorúak használhassák ezt a weboldalt.

Tilos termékeinket bármilyen illegális vagy nem engedélyezett célra használni, és a Szolgáltatás használata során nem sértheti meg az Ön joghatósága alá tartozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket).

Nem továbbíthat férgeket, vírusokat vagy más romboló jellegű kódot.

A jelen értékesítési és használati feltételek bármilyen megszegése vagy megsértése a Szolgáltatások azonnali megszüntetését eredményezi.


2. cikk – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK
Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, bármilyen okból megtagadjuk a Szolgáltatásokhoz való hozzáférést bármely személytől.

Ön tudomásul veszi, hogy az Ön tartalma (a hitelkártyaadatok kivételével) titkosítatlan módon kerülhet átvitelre, és ez (a) különböző hálózatokon keresztül történő átvitellel, valamint (b) a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek való megfelelés és az azokhoz való alkalmazkodás érdekében történő módosításokkal jár. A hitelkártyaadatokat a hálózatokon keresztül történő továbbítás során mindig titkosítják.

Ön vállalja, hogy nem reprodukálja, másolja, másolja, eladja, továbbértékesíti vagy hasznosítja a Szolgáltatás bármely részét vagy a Szolgáltatás használatát, illetve a Szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy a weboldalon keresztül a Szolgáltatást nyújtó kapcsolatfelvételt előzetes kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül.

A jelen megállapodásban használt címszavak az Ön kényelmét szolgálják, és nem korlátozzák vagy befolyásolják a jelen Feltételeket.


3. CIKKELY – AZ INFORMÁCIÓ PONTOSSÁGA, PONTOSSÁGA ÉS VALÓSÁGA

Az oldalon elérhető információk pontosságáért, teljességéért és időszerűségéért nem vállalunk felelősséget. Az oldal tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, és nem szabad a döntések meghozatalához kizárólagos információforrásként használni anélkül, hogy előzetesen ne konzultálna pontosabb, teljesebb és naprakészebb információforrásokkal. Ha úgy dönt, hogy az ezen az oldalon bemutatott tartalomra hagyatkozik, azt saját felelősségére teszi.

Ez az oldal tartalmazhat bizonyos előzetes információkat. Ezek a múltbeli információk természetüknél fogva nem aktuálisak, és csak tájékoztatásul szolgálnak. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztassuk az oldal tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni az oldalunkon található információkat. Ön elfogadja, hogy az Ön felelőssége, hogy figyelemmel kísérje az oldalunkon bekövetkező változásokat.


4. CIKKELY – A SZOLGÁLTATÁS ÉS AZ ÁRAK VÁLTOZÁSA

A termékeink árai előzetes értesítés nélkül változhatnak.

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük a Szolgáltatást (és a Szolgáltatás bármely részét vagy tartalmát).

Nem vállalunk felelősséget Önnel vagy bármely más harmadik féllel szemben a Szolgáltatás bármilyen árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért.


5. TÁRGY – TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (ha van)

Egyes termékek vagy szolgáltatások kizárólag online, weboldalunkon keresztül érhetők el. Ezek a termékek vagy szolgáltatások korlátozott mennyiségben állnak rendelkezésre, és csak a Visszatérési szabályzatunknak megfelelően lehet őket visszaváltani vagy kicserélni.

Megtettünk mindent, hogy a lehető legvilágosabban jelenítsük meg a boltunkban megjelenő termékek színeit és képeit. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép képernyője pontosan jeleníti meg a színeket.

Fenntartjuk a jogot, de nem vagyunk kötelesek korlátozni termékeink vagy szolgáltatásaink értékesítését bármely személy számára, bármely földrajzi területen vagy joghatóság alatt. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. A termékleírások és a termékárak bármikor, előzetes értesítés nélkül, saját belátásunk szerint változhatnak. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessük bármely termék kínálatát. Az ezen az oldalon tett bármely szolgáltatási vagy termékajánlat érvénytelen ott, ahol azt a törvény tiltja.

Nem garantáljuk, hogy az Ön által megszerzett vagy megvásárolt termékek, szolgáltatások, információk vagy egyéb áruk minősége megfelel az Ön elvárásainak, és nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatásban található hibák kijavításra kerülnek.


6. ALKALOM – A SZÁMLÁZÁSI ÉS SZÁMLAADATOK PONTOSSÁGA

Fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk az Ön által leadott megrendeléseket. Saját belátásunk szerint csökkenthetjük vagy törölhetjük a személyenként, háztartásonként vagy rendelésenként vásárolt mennyiségeket. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az azonos ügyfélszámláról, azonos hitelkártyáról és/vagy azonos számlázási és/vagy szállítási címet használó megrendeléseket. Abban az esetben, ha módosítunk egy megrendelést vagy törölünk egy megrendelést, megpróbálhatjuk értesíteni Önt a megrendelés leadásakor megadott e-mail címen és/vagy számlázási címen/telefonszámon keresztül. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy megtiltjuk az olyan megrendeléseket, amelyek saját megítélésünk szerint kereskedőktől, viszonteladóktól vagy forgalmazóktól származónak tűnhetnek.

Az Ön beleegyezik, hogy az üzletünkben leadott összes megrendeléshez aktuális, teljes és pontos rendelési és számlainformációkat ad meg. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét, a hitelkártyaszámokat és a lejárati dátumokat, hogy szükség esetén befejezhessük a tranzakciókat és felvehessük Önnel a kapcsolatot: info@wok-group.com

A további részletekért kérjük, tekintse meg a visszaküldési szabályzatunkat.


MARTICLE 7 – OPCIONÁLIS SZERSZEREK

Elképzelhető, hogy hozzáférést biztosítunk Önnek olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyek felett nincs felügyeletünk, ellenőrzésünk vagy befolyásunk.

Az Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy az ilyen eszközökhöz való hozzáférést „ahogy van” és „ahogy rendelkezésre áll” alapon, bármilyen garancia, nyilatkozat vagy feltétel nélkül és jóváhagyás nélkül biztosítjuk. Nem vállalunk jogi felelősséget az ilyen opcionális harmadik féltől származó eszközök használatából eredő vagy ahhoz kapcsolódóan.

Ha Ön a Webhelyen kínált opcionális eszközök bármelyikét használja, azt saját felelősségére és belátása szerint teszi, és konzultálnia kell az adott harmadik fél szolgáltató(k) által kínált ilyen eszközökre vonatkozó feltételekkel.

A jövőben új szolgáltatásokat és/vagy funkciókat is kínálhatunk webhelyünkön (beleértve új eszközöket és forrásokat). Ezek az új funkciók és szolgáltatások szintén a jelen Általános Szerződési Feltételek hatálya alá tartoznak.


8. CIKKELY – HARMADIK FELEK LINKJEI
A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető egyes tartalmak, termékek és szolgáltatások harmadik féltől származó anyagokat tartalmazhatnak.

A weboldalon található harmadik féltől származó linkek olyan harmadik fél weboldalaira irányíthatják Önt, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk kötelesek felülvizsgálni vagy értékelni ezen oldalak tartalmát vagy pontosságát, és nem vállalunk garanciát vagy felelősséget semmilyen tartalomért, weboldalért, termékért, szolgáltatásért vagy egyéb elemért, amely ezeken a harmadik féltől származó oldalakon vagy azokról elérhető.

Nem vállalunk felelősséget az áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalmak vagy más, e harmadik felek weboldalain keresztül végrehajtott tranzakciók vásárlásával vagy használatával kapcsolatos károkért vagy sérülésekért. Kérjük, gondosan olvassa el a harmadik felek irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg arról, hogy megértette azokat, mielőtt bármilyen tranzakcióba bocsátkozna. Az e harmadik felek termékeivel kapcsolatos panaszokat, igényeket, aggályokat vagy kérdéseket ugyanezen harmadik felekhez kell benyújtani.


9. CIKK – ÉSZREVÉTELEK, JAVASLATOK ÉS EGYÉB HASZNÁLATI JAVASLATOK

Ha Ön kérésünkre konkrét tartalmat küld be (pl. versenyeken való részvételhez), vagy ha kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat küld, akár online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen „Hozzászólások”), Ön bármikor és korlátozás nélkül jogot biztosít nekünk arra, hogy az Ön által küldött Hozzászólásokat szerkesszük, másoljuk, publikáljuk, terjesszük, fordítsuk és bármely médiában más módon felhasználjuk. Nem vagyunk és nem vagyunk kötelesek (1) fenntartani a megjegyzések titkosságát; (2) kártérítést fizetni bárkinek a benyújtott megjegyzésekért; vagy (3) válaszolni a megjegyzésekre.

Nem vagyunk kötelesek ellenőrizni, szerkeszteni vagy eltávolítani azokat a tartalmakat, amelyeket saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, gyalázkodónak, rágalmazónak, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak tartunk, vagy amelyek sértik a szellemi tulajdonjogokat vagy a jelen Általános Szerződési Feltételeket.

Ön vállalja, hogy olyan megjegyzéseket ír, amelyek nem sértik harmadik felek jogait, beleértve a szerzői jogokat, védjegyeket, magánéletet, személyiségi jogokat vagy más személyes vagy tulajdonjogokat. Ön vállalja továbbá, hogy hozzászólásai nem tartalmaznak jogellenes, rágalmazó, becsületsértő, sértő vagy obszcén anyagokat, és nem tartalmaznak számítógépes vírusokat vagy más rosszindulatú szoftvereket, amelyek bármilyen módon befolyásolhatják a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem adhatja ki magát olyannak, aki nem Ön, és nem próbálhat meg félrevezetni minket és/vagy harmadik feleket a megjegyzései eredetét illetően. Ön teljes mértékben felelős minden hozzászólásáért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget és nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely más harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.


10. SZAKASZ – SZEMÉLYES ADATOK

A személyes adatainak az üzletünkben történő megadására az Adatvédelmi szabályzatunk vonatkozik. Kattintson ide az Adatvédelmi szabályzatunk megtekintéséhez.


11. CIKKELY – HIBÁK, SZAKÉRTELENSÉGEK ÉS ELVISMERÉSEK

A weboldalunkon vagy a Szolgáltatásban található információk időnként tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmazhatnak, amelyek a termékleírásokkal, árakkal, promóciókkal, ajánlatokkal, a termékek szállítási költségeivel, szállítási időkkel és elérhetőséggel kapcsolatosak lehetnek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül (beleértve a megrendelés leadását követően is) kijavítsuk a hibákat, pontatlanságokat, kihagyásokat, és megváltoztassuk vagy frissítsük az információkat, illetve töröljük a megrendeléseket, ha a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon szereplő bármely információ pontatlan.

Nem vagyunk kötelesek frissíteni, módosítani vagy pontosítani a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található bármely információt, beleértve, de nem kizárólagosan az árinformációkat, kivéve, ha azt a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon meghatározott frissítési vagy frissítési dátum nem vehető alapul arra a következtetésre, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk megváltoztak vagy frissültek.12. cikk – TILOS HASZNÁLATOK

Az értékesítési és használati feltételekben meghatározott tilalmakon túlmenően tilos a Webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) illegális célokra; (b) mások ösztönzése illegális cselekmények végrehajtására vagy azokban való részvételre; (c) bármely regionális rendelet vagy bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami törvény, szabály vagy előírás megsértése; (d) szellemi tulajdonjogaink vagy harmadik felek szellemi tulajdonjogainak megsértése vagy megsértése; (e) zaklatni, bántalmazni, sértegetni, bántani, rágalmazni, rágalmazni, becsmérelni, megfélemlíteni vagy diszkriminálni bárkit nem, szexuális irányultság, vallás, etnikai származás, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján; (f) hamis vagy félrevezető információkat szolgáltatni; (g) vírusok vagy más típusú rosszindulatú kódok feltöltése vagy továbbítása, amelyek a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó, független vagy internetes webhely funkcionalitását vagy működését veszélyeztetik vagy veszélyeztethetik; (h) mások személyes adatainak gyűjtése vagy nyomon követése; (i) spam, adathalászat, eltérítés, információ zsarolása, a web (vagy bármely más erőforrás) böngészése, felfedezése vagy átvizsgálása; (j) obszcén vagy erkölcstelen célokra; vagy (k) a Szolgáltatásunk, bármely más weboldal vagy az internet biztonsági intézkedéseinek megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk a jogot, hogy a tiltott felhasználási módok megsértése esetén megszüntessük a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal használatát.


13. SZERZŐDÉS – A SZÁMOGATÁS KIZÁRÁSA ÉS A SZABADSÁG HATÁRIDŐSÍTÉSE

Nem vállalunk garanciát vagy biztosítékot arra, hogy a Szolgáltatásunk használata megszakítás nélküli, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz.

Nem garantáljuk, hogy a Szolgáltatás használatával elérhető eredmények pontosak vagy megbízhatóak lesznek.

Az Ön elfogadja, hogy időről időre határozatlan időre eltávolíthatjuk a Szolgáltatást, vagy bármikor, az Ön előzetes értesítése nélkül megszüntethetjük a Szolgáltatást.

Kifejezetten elfogadja, hogy a Szolgáltatás használata, illetve annak ellehetetlenítése kizárólag az Ön kockázatára történik. A Szolgáltatást és a Szolgáltatáson keresztül Önnek nyújtott összes terméket és szolgáltatást (hacsak kifejezetten másként nem rendelkezünk) „ahogy van” és „ahogy rendelkezésre áll” alapon biztosítjuk az Ön használatára, bármiféle kifejezett vagy hallgatólagos képviselet, garancia vagy feltétel nélkül, beleértve az eladhatóságra vagy az eladható minőségre, a meghatározott célra való alkalmasságra, a tartósságra, a jogcímre és a jogsértésmentességre vonatkozó minden hallgatólagos garanciát.

a-wok-haza.hu, igazgatóink, tisztviselőink, alkalmazottaink, partnereink, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokaink, beszállítóink, szolgáltatóink és licenszadóink nem vállalnak felelősséget semmilyen sérülésért, veszteségért, követelésért, vagy bármilyen közvetlen, közvetett, véletlen, véletlenszerű, büntető jellegű, különleges vagy következményes kárért, beleértve, de nem kizárólagosan a nyereség, bevétel, megtakarítás, adat, pótlási költségek vagy hasonló károk elvesztését, akár szerződés, akár szabálysértés (akár gondatlanság) alapján, szerződéses, kártérítési (beleértve a gondatlanságot is), szigorú felelősség vagy más okból, amely a Szolgáltatás bármely szolgáltatásának vagy termékének Ön által történő használatából ered, vagy bármely más, a Szolgáltatás vagy bármely termék használatával bármilyen módon összefüggő követelésért, beleértve, de nem kizárólagosan a tartalomban lévő hibákat vagy hiányosságokat, vagy bármilyen veszteséget vagy kárt, amely a Szolgáltatás vagy a Szolgáltatáson keresztül közzétett, továbbított vagy más módon elérhetővé tett tartalom (vagy termék) használatából ered, még akkor is, ha Önt tájékoztatták az ilyen követelések felmerülésének lehetőségéről. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem teszik lehetővé a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, felelősségünk a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozódik.14. CIKK – KÁRTÉRMENTESÍTÉS

Ön vállalja, hogy kártalanítja, védi és védi a a-wok-haza.huanyavállalatunk, leányvállalataink, kapcsolt vállalkozásaink, partnereink, tisztviselőink, igazgatóink, ügynökeink, vállalkozóink, licencadóink, szolgáltatóink, alvállalkozóink, beszállítóink, gyakornokaink és alkalmazottaink minden olyan követelés vagy igény, beleértve az ésszerű ügyvédi költségeket is, amelyet bármely harmadik fél támaszt a jelen Értékesítési és használati feltételek vagy az azokban hivatkozott dokumentumok megsértése miatt vagy abból eredően, illetve bármely törvény vagy harmadik fél jogainak megsértése miatt.


15. CIKKELY – SZABADOSSÁG

Abban az esetben, ha a jelen Értékesítési és használati feltételek bármely rendelkezése jogellenesnek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak minősül, az ilyen rendelkezés a törvény által megengedett legteljesebb mértékben érvényesíthető, és a végrehajthatatlan rész a jelen Értékesítési és használati feltételekből leválasztottnak tekintendő, az ilyen leválasztás nem érinti a fennmaradó rendelkezések érvényességét és végrehajthatóságát.


16. SZAKASZ – MEGSZŰNÉS

A felek által a felmondás időpontja előtt vállalt kötelezettségek és felelősségek minden tekintetben fennmaradnak a megállapodás megszűnése után is.

A jelen értékesítési és felhasználási feltételek az Ön által történő felmondásig érvényesek. Ön bármikor felmondhatja ezeket az értékesítési és használati feltételeket, ha értesíti minket arról, hogy nem kívánja tovább használni a szolgáltatásainkat, vagy ha nem használja tovább az oldalunkat.

Ha saját belátásunk szerint úgy ítéljük meg, hogy Ön nem tartja be, vagy ha gyanítjuk, hogy Ön nem képes betartani a jelen Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat, akkor a jelen szerződést bármikor felmondhatjuk az Ön értesítés nélkül, és Ön továbbra is felelős marad a felmondás időpontjáig (és azt is beleértve) esedékes összegekért, és/vagy megtagadhatjuk Öntől a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez) való hozzáférést.


17. SZAKASZ – A MEGÁLLAPODÁS TELJESÍTÉSE
A jelen Általános Szerződési Feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogról vagy rendelkezésről való lemondást.

A jelen Értékesítési és használati feltételek vagy bármely más működési szabályzat vagy szabály, amelyet ezen a webhelyen vagy a Szolgáltatással kapcsolatban közzéteszünk, az Ön és köztünk létrejött teljes megállapodást és megegyezést képezik, és a Szolgáltatás Ön általi használatára vonatkoznak, és minden korábbi és egyidejű kommunikáció, javaslat és megállapodás helyébe lépnek, akár szóban, akár írásban, Ön és köztünk (beleértve, de nem kizárólagosan, az Értékesítési és használati feltételek bármely korábbi változatát).

A jelen értékesítési és felhasználási feltételek értelmezésével kapcsolatos bármilyen kétértelműség nem értelmezhető a szerződő fél hátrányára.


18. CIKKELY – ALKALMAZANDÓ JOG
Ezekre az értékesítési és felhasználási feltételekre, valamint minden olyan külön megállapodásra, amelyen keresztül szolgáltatásokat nyújtunk Önnek, a Franciaországban hatályos törvények az irányadók, és azokkal összhangban kell értelmezni

19. SZAKASZ – AZ ÁLTALÁNOS ELADÁSI FELTÉTELEK VÁLTOZÁSA

Az értékesítési és felhasználási feltételek legfrissebb változatát bármikor megtekintheti ezen az oldalon.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy helyettesítsük a jelen értékesítési és használati feltételek bármely részét, a frissítések és változások honlapunkon történő közzétételével. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen látogasson el oldalunkra, hogy ellenőrizze a változásokat. A jelen értékesítési és felhasználási feltételek módosításainak közzétételét követő további használata vagy az oldalunkhoz való hozzáférése a módosítások elfogadásának minősül.


20. TÍPUS – KAPCSOLATI INFORMÁCIÓK

A Felhasználási feltételekkel kapcsolatos kérdéseket a info@wok-group.com

LEGAL NOTICES:

Ezt az oldalt a következők szerkesztették és szerkesztik: MONSIEUR GABRIEL CREMON

Adresse : 61 RUE DE LYON 75012 PARIS
Siret: 94900429500018
Telefonszám: +337 56 86 32 94
Email: info@wok-group.com

Tilos a honlap és/vagy a a-wok-haza-on feltüntetett információk részleges vagy teljes másolása.FR tulajdonosának beleegyezése nélkül, jogi és pénzügyi szankciók terhe mellett.

Még ha különös figyelmet fordítunk is a megvalósításra, a szerkesztésre és az oldal kialakítására, előfordulhat, hogy hibák vannak benne, vagy a frissítések nem történnek időben, amiért elnézést kérünk.Ezért elnézést kérünk.
Az oldal kiadója és létrehozója nem tehető felelőssé ezekért a mulasztásokért.

Az adatvédelmi törvénynek megfelelően ezen az oldalon információkat és sütiket tárolunk. A felhasználóknak azonban teljes körű hozzáférési, helyesbítési és törlési joguk van a a-wok-haza.hu adatbázisaihoz. Kérelmük benyújtásához csak közvetlenül kapcsolatba kell lépniük velünk a : info@wok-group.com